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La tanya

東京都新宿区新宿2丁目12−15
山原ハイツ6階

Yamaharahaitsu 6F,
12−15, Shinjukuchome,
Shinju-Ku-Ku, Tokyo

TEL.03-6457-4232

HYAKUNEN UMESHU Aged in Whiskey Barrel The 1st Edition

The Hyakunen Umeshu raw spirit was aged for 12 months. Finally, we added carefully selected malt whiskey raw spirit to bring out the vanilla aroma from the whiskey barrels and a complex, rich sweetness. This is the first step in our quest to explore the possibilities of plum wine and whiskey barrels.

1,500円 / Glass

百年梅酒の原酒を熟成させて12か月。最後に選び抜かれたモルトウイスキーの

原酒を加え、ウイスキー樽由来のバニラ香と、複雑で重厚感ある甘味を

表現しました。梅酒とウイスキー樽が持つ可能性への探求、第一弾。

秩父蒸溜所から借用した、秩父で熟成したウイスキー樽を使用。